HomeShëndeti

9 këshilla kundër plakjes që dermatologët ju sugjerojnë të injoroni

Kur bëhet fjalë për teknikat anti-plakje, këshillat nuk kanë të sosur: bëj shtresën e përditshme, laje fytyrën shumë herë dhe mbaj një rutinë komplekse të kujdesit për lëkurën. 

Disa nga këto këshilla nuk janë të bazuara në shkencë dhe pastaj ka sugjerime që nuk do t’ju bëjnë mirë.

1. Skrabi i lëkurës suaj çdo ditë e mban lëkurën tuaj rinore.
2. Mjafton pak krem ??dielli për të ruajtur një pamje të re.
3. Sa më shumë që lani fytyrën, aq më mirë është.
4. Vetëm produktet kozmetike të shtrenjta do të sjellin rezultate të mira kundër plakjes.
5. Ju duhet një rutinë komplekse kundër plakjes për kujdesin e lëkurës.
6. Nëse jeni i ri, nuk keni nevojë për trajtim lëkure kundër plakjes.
7. Më shumë retinol do të çojë në rezultate më të mira.
8. Personat me lëkurë më të errët nuk kanë nevojë për krem ??mbrojtës.
9. 8 gota ujë në ditë do t’i mbajnë rrudhat larg.

TË NGJASHME