HomeLajmi i Fundit

9 kontrollorë përfundojnë në polici, mes tyre një grua (EMRAT)

9 nga kontrollorët të cilët ishin pjesë e grevës së Albcontrol, janë shoqëruar në Policnë e Tiranës.

Ende nuk dihet gjendje juridike e këtyre 9 punonjësve. Disa nga personat e shoqëruar janë: Rei Katroshi, Armando Fezga, Flora Ndreca, Mohnir Mezini, Sokol Kosta, Elton Shabani si dhe dy persona të tjerë.

Një pjesë e të arrestuarve janë dorëzuar me vullnetin e tyre të lirë, ndërsa pjesa tjetër janë marrë nga focat policore pas mesnatës nga një ambient privat ku qëndronin te grumbulluar pas Albcontrol.


TË NGJASHME