HomeLifestyle

9 shtretërit më të çuditëshme që kurrë nuk do të jeni në gjendje të flini

Shumica e njerëzve do të preferojnë të flenë në një shtrat të qetë që duket si një shtrat dhe asgjë më shumë, por ka nga ata individë që vendosin t’i shndërrojnë dhomat e gjumit në diçka krejtësisht të ndryshme, duke i kthyer shtretërit e tyre në pemë, piramida dhe madje edhe duke i vendosur ato drejt në mes të një pishine. Është e vështirë të imagjinohet se si do të ishte një natë gjumi në një prej atyre shtretërve, por jam i sigurt që është një nga një përvojë e “frikëshme”. Këtu janë 10 shtretër të çuditshëm në të cilat nuk do të mund të flini kurrë.

Është e vështirë të imagjinohet pse dikush do të dëshirojë një shtrat në mes të një pishine – era e klorit do të ishte e padurueshme! Për të mos përmendur të gjitha larjet e paqëllimta kur pengoheni natën vonë kur të jeni duke shkuar në tualet.

Bed in the middle of a swimming pool  | 10 Bizarre Beds You'd Never Be Able To Sleep In | Brain Berries

Nëse ndjeheni ndonjëherë sikur të keni nevojë për tu ndjer të sigurt , këtu është një shtrat i përsosur për ju! Të pajisur plotësisht dhe të përgatitur për të mbrojtur çdo të keqe.

Tomb-bed | 10 Bizarre Beds You'd Never Be Able To Sleep In | Brain Berries

Një shtrat që duket si një kishë në një dhomë që të kujton një kështjellë… pyes veten se cilat ëndrra do të kishe dashur të shihje në të?

Castle | 10 Bizarre Beds You'd Never Be Able To Sleep In | Brain Berries

Do të dëshironit të vendosni shtratin tuaj brenda një kutie të madhe e cila të mbahet nën një shkop të madh? A sdo të dukej tamam si një kurth? Pa dyshim që kjo “është receta” ideale për zhvillimin e çrregullimeve të ankthit.

Huge trap | 10 Bizarre Beds You'd Never Be Able To Sleep In | Brain Berries

Po për të pushuar brenda një dhomë gjumi që duket si fole? Ky në të vërtetë duket komod, por vetëm nëse jeni gati të ndani shtratin me të merimangat dhe të gjitha llojet e kriterëve të këqij që do të vijnë për të jetuar me ju.

Nest bed | 10 Bizarre Beds You'd Never Be Able To Sleep In | Brain Berries

Ka një racë të veçantë të njerëzve që preferojnë të gjitha gjërat e errëta, të frikshme dhe makabre. Ata në të vërtetë do të ndjeheshin komod nëse do të flinin në një shtrat si ky!

?osy sleeping | 10 Bizarre Beds You'd Never Be Able To Sleep In | Brain Berries

Kjo dhomë gjumi frymëzon gjumë jashtëzakonisht paqësor. Duket si një dhomë “alienësh” e cila do të fluturoje në vend të huaj.

Peaceful sleep | 10 Bizarre Beds You'd Never Be Able To Sleep In | Brain Berries

Nëse “Flinstones” ishin një familje aktuale, kjo do të dukej dhoma e gjumit e tyre! Zjarri i gjallë shton vetëm efektin e përgjithshëm të njerëzve parahistorikë.

Flinstones | 10 Bizarre Beds You'd Never Be Able To Sleep In | Brain Berries

E mbani mend atë përrallë për një vajzë që erdhi në një shtëpi dhe rezultoi se pronarët e vërtetë ishin arinj? Kjo dhomë duket si shtëpia e tyre dhe duket si makthi i një fëmije!

Fairy tale bed | 10 Bizarre Beds You'd Never Be Able To Sleep In | Brain Berries


TË NGJASHME