HomeLifestyle

9 vendet më të çuditshme për t’u martuar

Një martesë është një ngjarje e veçantë për ata që vendosin të çojnë marrëdhëniet e tyre në një nivel të ri dhe të lidhin shpirtin e tyre në martesë të shenjtë. Disa bëjnë dasma të mëdha. Të tjerët nuk mund të përballojnë të humbin miliona për të ushqyer një grup të të afërmve dhe miqve. Dhe pastaj ka çifte që dëshirojnë të festojnë bashkimin e tyre në një mënyrë unike, të paharrueshme.

Këtu janë – 9 vendet më të çuditshme për t’u martuar!

1. Në fushën e garës me kuaj.
Sandown Park (Angli), pista dhe vendi më i madh për garat me kuaj më të famshme, është një vend mjaft i çuditshëm për një ceremoni martese. Por ky çift vendosi ta lidhin martesën e tyre pikërisht këtu, në fushë. A mund ta bënit dhe ju diçka të tillë?

1. At the horse racetrack | Top 9 Most Bizarre Places to Get Married | Brain Berries

2. Në gravitetin zero
Çifti, i cili pati një martesë me gravitet zero në vitin 2009, u bë i njohur si entuziastët në hapësirë. Dasma e Zero-G u zhvillua në një Boeing 727, ku shumica e të ftuarve ishin veshur me veshjet e rastit ndërsa nusja kishte vathë të lezetshëm në formën e planetit Tokë.

2. In zero gravity | Top 9 Most Bizarre Places to Get Married | Brain Berries

3. Në krahët e aeroplanit.
Ky çift nga Uellsi vendosi të thotë “Unë pranoj” ndërsa qëndronte në krye të krahut të një avjoni. Ata janë me fat që janë gjallë!

3. On airplane wings | Top 9 Most Bizarre Places to Get Married | Brain Berries

4. Në varg të shtënave
Në vend që të festojnë dasmën si pjesa tjetër e botës, ky çift me një fustan tradicional të bardhë dhe një kostum të zi u armatosën në der në dhëmbë me pushkë!

4. At the shooting range | Top 9 Most Bizarre Places to Get Married | Brain Berries

5. Në xhungël të rrethuar nga kafshë të egra
Nëse dëshironi të ndjeheni si Tarzan në shkretëtirë, mund të gjeni një kopsht zoologjik të përshtatshëm dhe të zhvilloni një ceremoni martese atje. Vendi më i mirë është Zoo London, me siguri. Oh, dhe gjithashtu, do të merrni një dëshmi të lezetshme përreth jush.

5. In the jungle surrounded by wild beasts | Top 9 Most Bizarre Places to Get Married | Brain Berries

6. Nën ujë
Ceremonia e parë e martesës nën ujë u krye në vitin 1904, dhe që nga atëherë, ka pasur gjithnjë e më shumë njerëz të gatshëm të ndjekin këtë prirje. Ka mënyra dhe vende të ndryshme për ngjarje të tilla, dhe të gjithë kërkojnë që ju të thoni “Unë e bëj” nën ujë. E cila mund të jetë pak e mundimshme.

6. Underwater | Top 9 Most Bizarre Places to Get Married | Brain Berries

7. Në një shtëpi të përhumbur
Si do të ndjeheni kur shkoni në një martesë që zhvillohet në mesnatë në një shtëpi të braktisur?

7. In a haunted house | Top 9 Most Bizarre Places to Get Married | Brain Berries

8. Në një kabinë telefonike
Ky çift nga Norvegjia tha “po” përmes SMS përpara një kabinë telefonike. Ashtu si shumë çifte të tjera, ata u takuan në internet përmes telefonave të tyre, kështu që është logjike vetëm që ceremonia e dasmës shkoi kështu. XOXO.

8. In a telephone booth | Top 9 Most Bizarre Places to Get Married | Brain Berries

9. Në një funeral
Ju menduat se dasma e shtëpisë së përhumbur ishte e çuditshme? Po dasma në funeral? Ky çift amerikan vendosi të trajtojë betimin klasik “deri në vdekje” fjalë për fjalë. Shumë të ftuar u hutuan kur panë dy të porsamartuar pranë një arkivoli. A ishin të vërteta ato çka po i shihnin syt? Ne nuk e dimë, por kjo duhet të ketë qenë një ceremoni mjaft e paharrueshme.

9. At a funeral | Top 9 Most Bizarre Places to Get Married | Brain Berries


TË NGJASHME