HomeModa

A duhet të bëjnë çiftet tatuazhe për njëri-tjetrin

Ka shumë çifte që pas një periudhe kohe që janë bshkë, për hir të dashurisë bëjnë një tatuazh dedikim për njëri-tjetrin. Por a është e drejtë kjo gjë dhe çfarë thonë studime?

Studimet theksojnë se tatuazhet mund t’i përmirësojnë lidhjet e çifteve që i bëjnë. “Në studim, zbuluam se tatuazhet kanë ndikim mbi individin.

Pas tatuazhit të parë, njerëzit ndihen më mirë për veten dhe trupin e tyre,” thotë ai. “Dyshoj se diçka e ngjashme ndodh dhe me çiftet që bëjnë tatuazhe bashkë dhe marrëdhëniet e tyre. Fakti që ndajnë këtë përvojë me njëri-tjetrin, e bën lidhjen më intime dhe i afron më shumë.”

Ndoshta, këto çifte që guxojnë mjaftueshëm sa për t’i dalë kundër një supersticioni s’janë impulsivë, por të evoluuar. Duke bërë të njëjtin tatuazh, ndoshta kuptojnë ç’e bën një marrëdhënie të suksesshme, të rëndësishme, pavarësisht sa zgjat.


TË NGJASHME