HomeLifestyle

A e dinit se sa shumë përdorime ka soda e bukës në jetën e përditshme??

Po kërkoni për një pastrues shumë përdorimësh? Mjafton vetëm të tretni pak sodë buke në ujë dhe ja ku e keni! Përdoreni atë si spraj ose vetëm hidhni pak sodë buke në një copë ose sfungjer:

Për të pastruar qelqet dhe gotat e kristalit, që të shndrisin.

Për të pastruar hekurat e skarës.

Për të hequr ndryshkun tek objektet metalike.

Për të zbardhur atletet sportive.

 

Soda e bukës është gjithashtu një aromatizuese e shkëlqyeshme. Përdoreni këtë pluhur për:

Të hequr erën e keqe tek këpucët.

Të hequr çfarëdolloj ere tek duart.

Për të hequr aromat tek frigoriferi dhe mikrovala.

Për të eliminuar erërat e këqija nga koshi i plehrave.

Për të hequr erën e urinës së maces ose qenit.

Për të hequr erën e keqe në dyshek.

Që të mos marrë erë të keqe valixhja.

Për të aromatizuar makinën.


TË NGJASHME