HomeModa

A është ky trendi më i ri i 2019?

Nëse qershitë ishin trend i vitit 2018, 2019 do t’ju sjellë në vëmendje një print intrigues: atë me karkaleca.

Nisur nga çfarë po pëlqehet dhe vishet kudo në botë, karkalecat po gjejnë shpërndarje të gjerë.

Gra me influencë të lartë në fushën e modës janë fiksuar pas karkalecave:

fash1.png
fash2.png
fash3.jpg

TË NGJASHME