HomeLifestyle

A keni ditur për këto përdorime mund të përdorni topa pambuku

Është e rëndësishme të dini rreth disa hileve dhe mashtrimeve të shpejta për ta bërë jetën më të thjeshtë. Ka shumë gjëra interesante që mund të bëni në shtëpi me objekte të përditshme. Sot, so të diskutojmë për disa përdorime interesante të topave të pambukut.

*A e dini se topat e pambukut mund të veprojnë si zëvendësues për shishen tuaj të parfumit? Në rast se largoheni dhe nuk dëshironi të mbani me vete një shishe, thjesht derdhni disa pika në disa topa pambuku, dhe më pas vendosini në një qese me zinxhir. Mund ta përdorni sa herë do ju nevoitet.

*Në të njëjtën mënyrë, mund të bëni që çdo cep i shtëpisë suaj të vijë një aromë e mirë. Thjesht bëni disa topa pambuku me një vaj esencial sipas dëshirës tuaj dhe vendosini në një tas në një cep të veçantë në shtëpi.

*Topat e pambukut gjithashtu mund të mbrojnë këmbët tuaja. Vendoseni në çdo zonë ku mendoni se këmbët tuaja fërkohen ose vriten nga atletet për ta parandaluar edhe për mbrojtje.

*Nëse në këmishën tuaj keni njollosur një njollë boje, hiqeni atë duke njomur një top pambuku në tretësirë ??alkooli dhe më pas duke e aplikuar butësisht në zonën e prekur.


TË NGJASHME