HomeLifestyle

A keni menduar ndonjëherë se si dukeni pasi keni pirë disa gota verë?

Kohë pas kohe, shumica prej nesh përfundojnë në ahengje ku alkooli nuk kursehet. A keni menduar ndonjëherë se si dukeni pasi keni pirë disa gota verë? Fotografi brazilian Marcos Alberti  ka kryer kërkime që mund të zgjojnë interesin tuaj.

Për këtë eksperiment unik, Marcos ndërthuri me përvojë disa nga pasionet e tij më të mëdha: shoqërimin me miqtë, bërjen e fotografive, pirjen e verës dhe bisedat e gjata! Ai filloi të ftonte miqtë e tij në studion e tij, ku vazhdoi të bënte foto, së pari prej tyre esëll, pastaj pasi të kishin pirë një, dy dhe tre gota verë. Përpjekjet e tij çuan në krijimin e një projekti fotosesion, të quajtur “3 gota më vonë”.  

Ne u argëtuam duke duke studiuar këto foto, e njëjta gjë do ndodhë edhe me ju! 


TË NGJASHME