HomeShowbiz

A medoni se këta princa duken më mirë me apo pa mjekër? (FOTO)

Kur Princi Harry vendosi të rritë mjekrën e tij, mbretëresha nuk ishte e kënaqur me të. Monarku mendon se është mirë që një burrë të rritë qimet e fytyrës kur ata janë duke shërbyer në ushtri, por një princ duhet të jetë gjithmonë i pastër në mënyrë të përsosur kur ai po kryen detyrat e tij mbretërore. 

Harry, megjithatë, vendosi të mbante pamjen e tij dhe shumë burra të tjerë mbretërorë kanë eksperimentuar me qimet e fytyrës në një kohë ose në një tjetër. 

Ne mendojmë se këta burra mbretërorë duken karizmatikë qofshin të rruar apo me mjekër dhe është e vështirë të vendosësh se në cilën mënyrë duken më mirë. 

Dhe si një bonus, ne kemi përgatitur një foto shtesë në fund të artikullit që ju ta shikoni.


TË NGJASHME