HomeSociale

A ndikon rritja e temperaturave tek koronavirusi? Përgjigjet ISHP

Instituti i Shëndetit Publik, nëpërmjet faqes zyrtare shkruan se COVID- 19 mund të transmetohet në çdo zonë të mundshme të globit.

Kjo përgjigje u ka dhënë fund dyshimeve se në zonat klimatike të nxehta apo të lagështa nuk përhapet koronavirusi.

ISHP thotë se pavarësisht klimës duhen marrë masa mbrojtëse nga të gjithë, kryesisht larja e shpeshtë e duarve me ujë dhe sapun.

STATUSI I ISHP

Nga të dhënat e deritanishme, koronavirusi  mund të mund të transmetohet në të gjitha zonat klimaterike

K.S/GotaNews


TË NGJASHME