HomePsikologji

A shihni lulet apo fytyrën e një gruaje?

Vështrimi në të njëjtën fotografi mund të nënkuptojë gjëra krejtësisht të ndryshme për mendje të ndryshme. Siç thonë shkencëtarët, ne jemi duke u përmbytur çdo ditë me informacione dhe imazhe të panumërta. 

Truri ynë thjesht nuk mund të perceptojë gjithçka në të njëjtën kohë dhe kjo nuk do të thotë që nuk po punon si duhet. Ai thjesht përqendrohet në gjërat që janë më të rëndësishme, të cilat mund të zbulojnë shumë për një person.

Sidoqoftë, mbani mend se ky artikull është thjesht për t’u argëtuar dhe duhet ta trajtoni në atë mënyrë.

A shihni lulet apo fytyrën e një gruaje?Fytyra e gruas: Ju jeni shumë të vetëdijshëm për mjedisin tuaj të ngushtë dhe mendja juaj zakonisht ju çon të merrni vendimet e duhura. Gjithashtu, ju arrini të bëni gjykime të mira për njerëzit dhe situatat sepse i njihni modelet e njohura.

Lule: Natyra duhet të jetë diçka që ju e doni thellësisht. Ritmi i shpejtë i jetës së përditshme shpesh ju lodh dhe kjo është arsyeja pse ju pëlqen të merrni kohën tuaj për t’u çlodhur në natyrë.


TË NGJASHME