HomeShowbiz

Adele ti je? Fotot e reja të këngëtares tregojnë ndryshimin drastik të saj

Për herë të parë pas 5 muajsh zhdukje nga rrjetet sociale Adele është rikthyer dhe çfarë rikthimi do thoni ju…..

Për ditëlindjen e saj të 32-të këngëtarja me famë botërore u shfaq si asnjëherë më parë, me shumë kile më pak dhe me një shkëlqim në fytyrën e saj.

Rezultatet e palestrës disa mujore duken se kanë dhënë fytet e saj dhe rezultati është i mahnitshëm. Mund të themi lehtësisht se trupi i Adele mund të krahasohet me atë të modeleve të pasarelave.
Komentet në fotot e publikuara nga këngëtarja janë tejet pozitive dhe suportuese ndaj pamjes së re të Adele.

Shumica e komentuesve, kryesisht femrave pyesin se cili ka qënë regjimi që këngëtarja ka mbajtur gjatë kësaj kohe dhe të themi të drejtën të gjithë jemi kurioze për ta ditur se çfarë diete ka mbajtur.

Fotot më poshtë e tregojnë më së miri transformimin që këngëtarja ka bërë ndër vite.


TË NGJASHME