HomeShowbiz

Adelina ‘thumbon’ reperet, detaji që nuk u kap në këngën e re

Dy artistet shqiptare Adelina Ismajli dhe Rina Balaj sollën bashkëpunimin e tyre të parë, të titulluar “Qikat”, ripunim i këngës së vjetër të Adelinës “Kanagjegji”, që pritej prej kohësh dhe që nuk na zhgënjeu aspak.

Mirëpo një detaj nga teksti ka bërë që Adelina të rikthejë sërish sherrin mes repereve shqiptare. “Ani çika ani ecni e mos ngani, lum per mamin o”, thotë Adelina duke e cilësuar kështu Rinën si “Mami”, shkaku që reperet shqiptare janë në sherr me njëra-tjetrën.

Ndërkohë në tekstin origjinal të këngës “Kanagjegji”, Adelina thotë: Ani çika ani, ecni e mos ngani, lum per daden o”.


TË NGJASHME