HomeLajme

Ai nuk ju shkruan më? Kjo është arsyeja e vërtetë

Nuk ka asnjë justifikim…nëse ai nuk ju shkruan do të thotë se diçka nuk shkoi mes jush.
Pra, arsyeja pse ai është i heshtur dhe nuk shkruan asgjë nuk është për shkak se ai është i zënë apo se ai duhet të përqendrohet në punën e tij.
Jo sepse ju i keni shkruar disa mesazhe me radhë. Jo sepse ju dukeni shumë e bezdisshme apo e dëshpëruar.
Kjo lidhet me atë, ai nuk është gati për një femër si ti që të bëhesh pjesë e përhershme e jetës së tij.

Ai nuk është gati të shpenzojë edhe disa minuta duke ju shkruar.
A doni me të vërtetë një djalë, i cili nuk mund të shtypë disa butona në telefonin e tij vetëm për t’ju bërë të buzëqeshni?

As nuk i kalon në mendje. Pra, mos mendoni sa kohë duhet të prisni para se t’ju shkruaje përsëri. Përgjigjia është e thjeshtë: Mos i shkruaj ti atij. Mos e bëj!


TË NGJASHME