HomePsikologji

Ajo që shihni në fillim tregon shumë për personalitetin tuaj

Vështrimi në të njëjtën fotografi mund të nënkuptojë gjëra krejtësisht të ndryshme për mendje të ndryshme. Siç thonë shkencëtarët, ne jemi duke u përmbytur çdo ditë me informacione dhe imazhe të panumërta. 

Truri ynë thjesht nuk mund të perceptojë gjithçka në të njëjtën kohë dhe kjo nuk do të thotë që nuk po punon si duhet. Ai thjesht përqendrohet në gjërat që janë më të rëndësishme, të cilat mund të zbulojnë shumë për një person.

Sidoqoftë, mbani mend se ky artikull është thjesht për t’u argëtuar dhe duhet ta trajtoni në atë mënyrë.

A shihni një mace apo një mi?

Macja: Ju jeni personifikimi i  realizmit. Ju jeni me këmbë në tokë dhe ju pëlqen të planifikoni lëvizjet tuaja të ardhshme me kujdes dhe me mend. Ju kontrolloni territorin përreth jush dhe kërkoni atë që ju nevojitet.

Miu: Ju jeni një burim pozitiviteti dhe gjithmonë kërkoni të mirën në çdo situatë. Ndërsa njerëzit mund t’ju mendojnë si naivë, ju thjesht vendosni ta shihni gotën si gjysmë të mbushur.


TË NGJASHME