HomeModa

Ja kapelet që po bëjnë namin këtë verë

Kapelet janë aksesorët që përdoren më shumë në në sezonin e verës.

Ato përdoren për mbrojtje nga rrezet e diellit, por njëkohësisht ju bëjnë të dukeni me shumë stil.

Këta muaj të nxehtë duhet të përdorni kapelet kova të viteve të ’90 dhe ato me rreth të gjerë.

Këto kapele janë të krijuara me material më të lehtë, këtu më poshtë keni disa prej këtyre modeleve trendi të kësaj vere:


TË NGJASHME