HomeRajon

Aksidenti tragjik i çiftit britanik në Santorini

Një çift britanik ka vdekur në një aksident tragjik në ishullin grek të Santorinit. Një burrë dhe një grua, të dy 26-vjeçarë, pasi makina me të cilën ata udhëtonin ka rënë në 200 metra thellësi të dielën.

Ata ishin duke ecur me makinë në malin më të lartë të zonës, maja e të cilit është 565m mbi nivelin e detit, kur makina e tyre pësoi aksident dhe u rrokullis poshtë.


TË NGJASHME