HomeShowbiz

Aktorja e njohur tregon jetën e saj pasi u drogua

Camila Mendes foli hapur për një përvojë të tmerrshme që ajo kaloi gjatë kolegjit.


Ylli i Riverdale, i cila ndoqi Shkollën e Arteve në Tisch të Universitetit të Nju Jorkut, ka shprehur se ajo u drogua dhe u sulmua seksualisht gjatë vitit të saj të parë. Në rrëfimin e saj për Women’s Health, Mendes, 25 vjeçare, reflekton në atë periudhë të errët në jetën e saj, duke shpjeguar se ajo bëri një tatuazh mbi brinjën e saj pas atij viti të parë në shkollë.

“Kam pasur një përvojë shumë të keqe; kam qenë e droguar nga dikush që më ka sulmuar seksualisht.”

Është vërejtur se tatuazhi është një kujtesë për të “forcuar edhe sensin e saj për veten, edhe mjedisin përreth saj”.

Image result for camila mendes tatto foto

Në ditët e sotme, kur Mendes po kalon një kohë të vështirë, ajo mendon për atë që mund të bëjë “fizikisht për veten e saj”.

“Vallëzova për shtatë vjet, nga mosha 4 deri në 11 vjeç. Pastaj bëra shfaqje muzikore si fëmijë “, tregon ylli i Coyote Lake për Health. “Aktiviteti ka qenë gjithmonë një pjesë e rëndësishme e jetës sime”.

“Njerëzit nganjëherë vendosin të punojnë së pari dhe nuk i japin trupit të tyre pak pushim,” ajo ndan. “Unë gjithmonë do të zgjedh gjumin të parin. Unë mendoj se kjo nënvlerësohet.”

Vitet e fundit, Mendes ka ndarë shumë histori personale me botën, përfshirë problemet e saj me buliminë.

“Unë kohët e fundit jam bërë më mirë,” i thotë Mendes revistës, duke shtuar se ajo është ndihmuar nga një terapist dhe një nutricionist. “Më duheshin profesionistë të cilëve u besoja të më thoshin gjëra që nuk i dija më parë.”

Image result for camila mendes tatto foto
TË NGJASHME