HomeSociale

Akuza ndaj Salvinit, një studente pretendon se është tallur me të në internet

Një studente pretendon se është tallur në internet nga Ministri i Brendshëm italian Mateo Salvini. Sipas saj, Salvini ka provokuar një përplasje mesazhesh dhe ka lëshuar “kërcënime të ndyra” ndaj saj.

Giulia Viola Pacilli, 22 vjeçe, u fotografua gjatë një marshimi kundër racizmitMilano më 2 mars duke mbajtur një tabelë që lexonte “Më mirë të jesh një burrë dhe një e përdalë sesa një fashiste dhe salviniste”. Dy ditë më vonë fotografia u shpërnda nga Salvini në Facebook së bashku me mesazhin sarkastik “Ç’grua e bukur”

Studentja u bë objekt talljeje online, duke u vënë në lojë, me shprehje të tilla si “nëse donte të kishte të bënte shumë më tepër nga se duhet me emigrantët”.


TË NGJASHME