HomeLajmi i Fundit

Alarm për sulm terrorist në Itali, mediat fqinje nxjerrin fotot dhe emrat e 2 shqiptarëve

Informacionet për një kërcënim për sulm terrorist, të ngjashëm me atë në Bataclan, që la dhjetëra viktima në Francë ka vënë në alarm policinë italiane.

Mediat fqinje raportojnë për dy shqiptarë shumë të kërkuar që dyshohet se janë të strehuar në Itali.

Bëhet fjalë për Bardhyl Hoxhen, 46 vjeç dhe Bujar Hysen 40-48 vjeç. Sipas asaj që raportojnë disa nga portalet dhe mediat italiane, policia fqinje ka nisur kërkimet për keta dy persona.

Ja çfare raportojne mediat italiane: 

Bujar Hysa
Bujar Hysa
Bardhyl Hoxha
Bardhyl Hoxha
shqiptar1
shqiptar2
shqiptar3
savona