HomeTeknologji

Alternativat më të mira të WhatsApp për 2021

WhatsApp ka qenë në lajme shumë kohët e fundit, kryesisht për faktin se po ndryshon kushtet dhe rregullat e tij. Raportet pretenduan se WhatsApp do të detyronte përdoruesit të bien dakord për ndarjen e të dhënave të tyre me Facebook, gjë që çoi në thashetheme dhe spekulime rreth asaj që do të përfshinte kjo.

Ndërsa WhatsApp këmbënguli se asgjë nuk po ndryshonte me të vërtetë, dhe se askush nuk mund të shihte listat e kontakteve ose përmbajtjen e mesazheve të koduara, dëmi u bë. Miliona përdorues tashmë kanë ikur në shërbimet rivale, ndërsa ato etiketa të privatësisë ndoshta nuk ndihmuan shumë.

Problemi është se ka shumë aplikacione të koduara të mesazheve dhe është gjithmonë e lehtë të kuptosh se cila prej tyre është e përshtatshme për ty. Nëse nuk jeni i bindur nga përpjekja e WhatsApp për të sqaruar situatën dhe po mendoni të largoheni në favor të një mjedisi më të ri, ju keni ardhur në vendin e duhur.

Këtu janë alternativat më të mira për WhatsApp që mund të shkarkoni tani:

1. Signal

2. Telegram

3. iMessage

4. Google Messages

5. Threema

6. Tel

Opsione të tjera

Këto janë opsionet tuaja më të thjeshta, megjithëse gjithmonë mund të zgjidhni një nga aplikacionet e tjera më të mira të mesazheve të koduara që aktualisht janë në dispozicion, Pavarësisht nëse është Wickr Me, Viber, 10 dollarë në muaj Silent Phone, ose diçka tjetër, është e sigurt që keni për të gjetur diçka që funksionon për ju.


TË NGJASHME