HomeSociale

Ambasada Amerikane uron Fiter Bajramin: Ditë reflektimi!

Ambasada Amerikane në Tiranë ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë për festën e Fiter Bajramit.

“Në emër të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara, iu shprehim urimet më të mira të gjithë atyre që festojnë Fiter Bajramin. Kjo ditë ofron një mundësi për të reflektuar mbi angazhimin tonë të përbashkët për ndërtimin e komuniteteve paqësore dhe të begata. Eid Mubarak.

On behalf of the U.S. Embassy Tirana, we extend our best wishes to all those celebrating Eid al-Fitr. This day offers an opportunity to reflect on our shared commitment to building peaceful and prosperous communities. Eid Mubarak.”, ka shkruar ambasada.


TË NGJASHME