HomeSociale

Ambasada e SHBA-së apel një ditë para protestës: Qeveria dhe parlamenti legjitim, nxitja e dhunës e paligjshme

Ambasada e SHBA-se ne vendin tone del me nje apel të fortë një ditë para protestës se opozites, para Kryeministrisë. Me nje deklaratë zyrtare, ambasada amerikane, bën thirrje për vetëpërmbajtje gjatë protestës së nesërme.

Duke folur qartë e troc, e teksa i cilëson Qeverinë dhe Parlamentin aktual të Shqipërisë të zgjedhura në mënyrë legjitime nëpërmjet zgjedhjeve të vitit 2017, të njohura ndërkombëtarisht, ambasada thekson se “nxitja apo kryerja e veprimeve të dhunshme, përfshirë edhe shkatërrimin e pronës publike, janë të paligjshme”.


TË NGJASHME