HomePolitikë

Ambasadorët e SHBA, BE dhe të Britanisë së Madhe takim në selinë e PD

Ambasadorja amerikane Yuri Kim, ambasadori i BE, Luigi Soreca dhe ai britanik, Duncan Norman kanë mbërritur në selinë e Partisë Demokratike.

Ky takim zhvillohet në kuadër të dështimit të afatit të palëve politike për të përfunduar Reformën Zgjedhore brenda 31 majit dështoi.

vijon…


TË NGJASHME