HomePolitikë

Ambasadori amerikan ka një apel për zgjedhësit në Kosovë

Ambasdori i Shteteve të Bashkuara në Kosovë, Philip Kosnett, përmes një postim në Twitter ka dhene apelin e pare per zgjedhjet në Kosovë.

 Kosnett ka shkruar që çdo votë numërohet prandaj dilni the votoni.

“Në Kosovë si në Amerikë, çdo votë numërohet. Cdo zë ka rëndësi. Cilado qoftë pikëpamjet tuaja, këdo që të mbështesni – më 6 tetor, dilni dhe votoni. Për veten, për vendin tënd, për të ardhmen tuaj”, ka shkruar Kosnett.

witter

TË NGJASHME