HomePolitikë

Ambasadori i BE-së: Duhet dialog për të kapërcyer krizën

Ambasadori i BE në Tiranë, Luigi Soreca ka reaguar përmes një postimi në rrjetet sociale lidhur me tryezën e OSBE për reformën zgjedhore.

“Ne mirëpresim angazhimin e liderëve të # Shqipërisë të partive opozitare në kontekstin e tryezës së rrumbullakët për reformën zgjedhore, të lehtësuar nga @OSCE.

“Ka nevojë për dialog të plotë ndër-partiak për të adresuar me shpejtësi rekomandimet e ODIHR dhe për të kapërcyer situatën aktuale politike.” shkruan Soreca në twitter.

Postimi i Luigi Soreca:

We welcome the engagement of #Albania’s leaders of opposition parties in the context of today’s roundtable on electoral reform, facilitated by @OSCE.
?? needs full cross-party dialogue to swiftly address ODIHR recommendations and to overcome the current political situation. pic.twitter.com/6LZvShRxEc

— Luigi Soreca?? (@LSorecaEU) September 25, 2019


TË NGJASHME