HomePolitikë

Ambasadori i OSBE-së: Djegia e mandateve shembull i keq për rajonin

Ambasadori i OSBE-së, Bernd Borchardt ka komentuar situatën politike në vend, duke e konsideruar djegien e mandateve të paprecedentë dhe një shembull të keq për rajonin. I pyetur se a do të njihen zgjedhjet nëse opozita do t’i bojkotojë ai tha:

“Kjo varet nga mënyra si shkojnë zgjedhjet, si zhvillohen ato dhe gjetjet e vëzhguesve tanë. Ne pikësëpari nuk nxisim aspak bojkotin zgjedhor. Për shumë kohë Shqipëria ka qenë shtylla apo simbol i stabiltetit në rajon dhe tani shohim një veprim në parlament që nuk ka precedentë “


TË NGJASHME