HomePolitikë

Ambasadorja Kim zbulon çelsin e rritjes së investimeve të huaja

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në vendin tonë, Yuri Kim ka zahvilluar sot një takimi me kryetarin e bashkisë së Vlorës, Dritan Lelin.

Kim tha se çelësi kryesor i rritjes së investimeve të huaja në vend për shqiptarët dhe amerikanët është zbatimi i reformës në drejtësi dhe atë zgjedhore.

“Do të jetë mjaft i rëndësishëm zbatimi i reformës në drejtësi, asaj zgjedhore si dhe sundimi i ligjit. Thënë me fjalë të tjera, vetëm në këtë mënyrë shqiptarët ashtu si edhe amerikanet do të mund të ndihen besimplotë që të investojnë në Shqipëri”, deklaroi ambasadorja Kim.

K.S/GotaNews


TË NGJASHME