HomeShowbiz

Ana Lleshi i ulet në prehër konkurrentit! Vajzat shpërthejnë (Video)

Në puntatën e djeshme në “Për’puthen” u transmetua takimi i parë i Ana Lleshit për këtë sezon. Ndërsa komentohej takimi i Kristos me Anën, Bledi po komentonte dhe kjo mori interesin e saj.

Bledi shprehu hapur pëlqimin e tij duke habitur Efin dhe Mikelën. Pasi i tha se do ta pyeste për familjen, Ana shkoi t’i ulej në prehër dhe thumboi Mikelën duke i thënë se kështu do rrijnë në takim, jo sipër pianos.

Ana: Çfarë do bëje për mua?

Bledi: Do mundohesha gjithçka të zbuloj, dhe më tepër nga ty.

Ana: Një pyetje.

Bledi: Pjesën e familjes, pjesën e nënës që mua më intereson kjo gjë. Jam vetë tip që i shoh gjërat më shumë.

Ana: Po këtë më pyet dhe unë do të të ulem kështu jo sipër pianos.

Efi i drejtohet Brunos: Nëse të intereson mendimi im, nuk më pëlqen.

Mikela: Djemtë këtu të lënë për të dëshiruar dhe të shkrefin fare.

Pasi Ana iu ul në prehër Bledit dhe Efit nuk i pëlqeu kjo gjë, Bruno çohet dhe shkon të përqafojë Efin. Ana më pas u ngrit dhe e përqafoi përsëri Bledin dhe duket sikur vajzat kanë kapur inate me njëra-tjetrën.


TË NGJASHME