HomeLajme

Ankandi i parë në botë dedikuar krejtësisht për arin

“Sotheby’s” do të hapë një ankand që është i pari në botë i dedikuar krejtësisht për arin.

Ankandi do të mbahet në Londër, ditën e mërkurë, dhe aty do të shiten, ndër të tjera, një Ferrari i artë dhe një bust i artë i Kate Moss.

Sipas drejtorit të ankandit, Constantine Frangos, ankandi po organizohet pasi është vënë re një rritje çmimesh dhe kërkesash për flori nga Azia, Rusia dhe Lindja e Mesm./tch


TË NGJASHME