HomeShowbiz

Anullon koncertin në New York, sëmuret Justin Timberlake

Artistit amerikan Justin Timberlake duket se koncertet e shumta i kanë sjell edhe një lodhje, dhe kjo ka bërë që të pushoj me rekomandim të mjekëve.

Këngëtari ka pohuar përmes llogarisë personale në Instagram se është i detyruar të mos paraqitet në Madison Square Garden të New Yorkut.

Më vjen të keq por sonte nuk mund të paraqitem para publikut në MSG me rekomandim të mjekëve. Akordet e mia të zërit janë sëmurë, megjithatë koncertin e sotëm do ta zhvillojë në ditëlindjen time më 31 janar”, ka shkruar ndër të tjerash 37-vjeçari.

.


TË NGJASHME