HomeLajme

Anulohet dyfishimi i tarifave të shërbimeve dentare

Është anuluar vendimi për rritjen e tarifaveshërbimeve dentare.

Ditën e djeshme Asambleja e UrdhritStomatologëve vendosi që të anulojë vendimin për dyfishimin e tarifave të shërbimeve dentare.

Në vendimin e firmosur nga Presidenti i Urdhrit të Stomatologut, Nikollë Deda  thuhet se vendimi i anulimit është votuar me 34 vota pro dhe asnjë kundër.


TË NGJASHME