HomeShowbiz

Anxhela Martini bën publik shqetësimin e saj

Ekspozimi i jetës private me copëza nga përditshmëria, apo momente të kaluara me partnerin e shoqërinë, familjen, e gjithçka tjetër është kthyer gati në një normë, ose stil jetese në ditët e sotme.

Aq sa duket sikur, rrjetet sociale po diktojnë shumëçka nga mënyra dhe stili i sjelljes së çdonjërit prej nesh.

Duket, se përtej vanitetit dhe jetës luksoze, supermodelja shqiptare Anxhela Martini, ka të njëjtin problem si edhe personat e tjerë që nuk mbajnë “peshën” e statusit publik, apo të qenit të famshëm.

Ndaj, ajo ka ndarë një shqetësim të sajin përmes një fotoje përpara pasqyrës, bashkë me një status që thotë shumë: “Jeta sociale seriozisht dëmton shëndetin mendor”.


TË NGJASHME