HomePolitikë

Apeli i Petrit Vasilit

Petrit-Vasili

Ish-deputeti i LSI-se, Petrit Vasili i drejtohet me thirrje shqiptareve ne diten e Paqes.

“Te uftojme dhe te bejme çdo gje per lirine qe te kemi edhe paqen pa te cilen nuk bejme dot!”- shkruan ai, ne nje mesazh ne faqen e tij ne Facebook.

Postimi i Vasilit 

Dita e paqes, qe nuk eshte!!

“Nuk mund të ndash paqen nga liria sepse askush nuk mund të jetë në paqe përderisa nuk ka liri”! Thote Malcolm X

Nder ne në Shqiperia liria nuk duket gjekund ndaj edhe paqja eshte mjaft larg.

Te luftojme dhe te bejme çdo gje per lirine qe te kemi edhe paqen pa te cilen nuk bejme dot!


TË NGJASHME