HomeShëndeti

Aplikacion i posaçëm pë të ndihmuar gratë shtatzëna!

Gratë shtatzën nuk do të presin më në radhë për një karrige në metro në
qytetin e Tokios. Gjigandët e teknologjisë kanë krijuar një aplikacion të
veçantë pikërisht për to.
Mënyra e përdorimit është shumë e lehtë. Mjafton të shkarkosh aplikacionin
në telefon, të hapësh një llogari personale dhe më pas të rezervosh vendin
tënd në tren. Gjithashtu ka edhe një hapësirë për të gjithë ata që duan të aplikacione që do t’u vijnë në ndihmë personave me aftësi të kufizuar.


TË NGJASHME