HomeTeknologji

Apple hap kanalin e videove muzikore 24-orëshe në Kanada

Marrja e Apple nga MTV e shkollës së vjetër dhe Much Music ka filluar në Kanada dhe Mbretërinë e Bashkuar pas lëshimit në SH.B.A. vitin e kaluar.

Kanali, i cili është i arritshëm përmes aplikacionit televiziv të gjigandit të teknologjisë në iOS, iPadOS dhe tvOS, luan video muzikore gjatë gjithë ditës, gjatë gjithë kohës, me ngjarje të drejtpërdrejta që shfaqen.

Ndërsa është pak për të qeshur në botën moderne të shërbimeve të transmetimit të muzikës me kërkesë dhe platformave video, për njerëzit e një moshe të caktuar, ky kanal ofron një vështrim nostalgjik në një epokë para, gati çdo këngë që do të dëshironit të dëgjonit ndonjëherë ishte vetëm disa klikime larg.

Brenda aplikacionit Music të Apple, kanali është i disponueshëm në krye të skedës së shfletimit. Përmes aplikacionit TV, duhet të lëvizni poshtë te Faqja “Shikoni Tani” për të gjetur ‘karuselin’ e Apple Music TV.

Ky nuk është lloji i aplikacionit që do të përdornim shumë shpesh, por mund ta shikonim atë të shtunën ose të dielën pasdite. Ka diçka çuditërisht relaksuese në listat e Apple, veçanërisht kur bëhet fjalë për videot muzikore.


TË NGJASHME