HomeTeknologji

Apple lanson iOS 14

Në konferencën e saj vjetore, Apple zbuloi një model të ri të ekranit për iPhone me lëshimin e iOS 14. Ekrani i ri do ta bëjë më të lehtë për të lundruar nëpër të gjitha aplikacionet tuaja.

Apple shtoi një hapësirë ??në fund të ekranit tuaj dhe të gjitha aplikacionet tuaja do të organizohen automatikisht atje, duke ju dhënë një pamje më të gjerë të asaj që keni shkarkuar, dhe duke ju lënë të fshehni aplikacionet që nuk përdorni shpesh.

Apple po shton gjithashtu një mundësi të re që ju mund të vazhdoni të shikoni një video ose të flisni në një telefonatë FaceTime, ndërsa gjithashtu të përdorni aplikacionet tuaja.

iOS 14 do të jetë në dispozicion këtë vit.


TË NGJASHME