HomeShowbiz

Ariana dhe Justin po na surprizojnë me një bashkëpunim?!

Janë përhapur fjalët se mes Justin Bieber dhe Ariana Grande mund të kishte një bashkëpunim të mundshëm.

Justin e ka konfirmuar diçka të tillë duke pëlqyer komentin e një fanse e cila thoshte: “Të sfidoj ti japësh like këtij komenti nëse ju po punoni për një bashkëpunim (duke iu referuar Justin dhe Ariana Grandes”). Justin i dha vërtet like. Gjithsesi detaje të tjera për datën e publikimit apo natyrën e këngës nuk dihen.

Personazhet njihen për miqësinë e tyre të hershme dhe një bashkëpunim do ta forconte akoma më shumë marrëdhënien e tyre.


TË NGJASHME