HomeSociale

Arjan Konomi kishte zbuluar se nga çfarë vuante Huyeda El Saied, si nuk e kuptoi askush kur e tha

Të martën e kësaj jave showbizi shqiptar u trondít nga vdékja e artistes Huyeda El Saied, e cila ndërroi jetë papritur në një spital të Luksemburgut. Më vonë u mësua se Huyeda vuánte nga një sëmundje e rëndë, por nuk e kishte shfaqur kurrë në publik.

Një prej tyre ka treguar kohë më parë, por pa përmendur emrin se një  mikesha e tij vuánte nga kancéri i gjirit. Ka qenë pikërisht muaji i ndërgjegjësimit të káncerit të gjirit kur Arjan Konomi tha:

“Një nga personat më të dashur të jetës sime, më të shtrenjtë, aktualisht është duke vuajtur në një spital evropian, në një situatë shumë të keqe prej kësaj sëmundjeje.”

Asnjë nuk e ka kuptuar në momentin e duhur, por mesa duket ai po fliste pikërisht për miken e tij Hueyda-n. Pozitiviteti i saj dhe dashuria për jetën nuk lejoi askënd të kuptonte se çfarë ishte duke kaluar.


TË NGJASHME