HomePolitikë

Armando Subashi: Fluksi është i madh dhe votimet po ecin normalisht

Armando Subashi, kreu aktual dhe kandidati për kryetar në Bashkinë e Fierit , voton sot.

Ai shprehet se fluksi është i madh, nuk ka asnjë problem dhe beson se votimet do të ecin normalisht.

Kreu aktual i Bashkisë Fier është pritur me duartrokitje nga qytetarët dhe ka dhënë votën e tij për këto zgjedhje vendore.


TË NGJASHME