HomeTeknologji

Arsyet pse nuk mund të merrni një takim të denjë në Tinder

Takimi në internet mund të jetë i ndërlikuar. Është e lehtë të bësh gabime, veçanërisht nëse je i ri në të gjithë gjënë e takimeve në internet. 

Por nëse keni përdorur Tinder për një kohë të gjatë dhe thjesht vazhdoni të keni probleme me gjetjen e takimit të duhur, ka shumë të ngjarë që po i bëni të gjitha gabim pa e kuptuar as vetë. 

Në fakt, ka shumë arsye pse nuk mund të merrni një takim të mirë në Tinder dhe këtu janë disa nga ato më të zakonshmet.

Ju përdorni foto jo të këndshme për profilin tuaj Tinder

Cilësia ka rëndësi. Postimi i fotove me cilësi të lartë, në fakt është shumë e rëndësishme. Sigurisht, do të ndihmonte shumë që të kishit pamje të ngjashme me modelen, por ne të gjithë jemi njerëz me pamje mesatare që thjesht dëshirojnë të fshihen djathtas, jo majtas, në profilin tonë. Kështu që këtu është ajo që ju duhet të bëni. Harroni selfiet me ndriçim të dobët dhe me cilësi të ulët. Mos përdorni fotografi me më shumë se dy persona në të, djali që ju sheh nuk duhet të mendojë se cila nga të dyja jeni ju. Përdorni fotografi ku fytyra juaj duket qartë dhe vishni veshje provokuese.

Ju përdorni foto jo të këndshme për profilin tuaj Tinder |  Arsyet pse nuk mund të merrni një ndeshje të denjë në tinder |  ZestRadar

Djali i dëshiruar është rruga për të dalë nga problemi juaj

Ju nuk mund të merrni një takim sepse personi tjetër është shumë më tërheqës sesa ju. Nëse e çoni vetën drejt njerëzve me pamje modeli, duhet të rishikoni përparësitë tuaja. Pra, ndaloni së qeni kaq zgjedhës dhe shkoni të kontrolloni edhe një herë zgjedhjet tuaja të kërkimit.

Fotografitë tuaja po dërgojnë një mesazh të gabuar

Kur bëhet fjalë për një foto profili në aplikacionin e takimeve, ju “gjykoni një libër nga kopertina e tij”. Fotoja juaj është gjëja e parë që njerëzit shohin kur po kontrollojnë listën tuaj. Kjo është arsyeja pse ju duhet të siguroheni që nuk po dërgon ndonjë sinjal të gabuar. Për shembull, nëse nuk doni që njerëzit të mendojnë se jeni ndonjë idiot që jeton në bodrumin e nënës suaj, postoni një foto ku dukeni mirë, fytyrën dhe flokët e pastër.

Fotografitë tuaja po dërgojnë një mesazh të gabuar |  Arsyet pse nuk mund të merrni një ndeshje të denjë në tinder |  ZestRadar

Gramatikë e dobët

Siç rezulton, gramatika e dobët mund të jetë një kthesë e vërtetë për shumë njerëz. Dhe shumë njerëz refuzojnë takimet e mundshme vetëm sepse përshkrimi i profilit të tyre është shkruar dobët ose ka gabime drejtshkrimore. Shkrim-leximi juaj është po aq i rëndësishëm sa pamja juaj kur bëhet fjalë për takime në internet, kështu që mos harroni të kontrolloni dy herë gjithçka që shkruani dhe postoni në internet.

Ju tingëlloni i rremë

Gjëja “Fake it till you make” nuk ka të bëjë fare me takimet në internet. Njerëzit mund të nuhasin gënjeshtrat, kështu që nëse doni të gjeni një person, hiqeni atë maskë dhe bëhuni vetvetja. Mundohuni të jeni të hapur dhe të sinqertë, ndaloni të pretendoni se jeni dikush tjetër. Të jesh i sigurt në lëkurën tënde është gjëja më e mirë që duhet të ofroni për takimin tuaj të mundshëm. Thjesht bëhu vetvetja!

Ju tingëlloni i rremë |  Arsyet pse nuk mund të merrni një ndeshje të denjë në tinder |  ZestRadar

Ju mund të jeni shumë i moshuar për Tinder

Duaje ose urreje, por Tinder është një aplikacion takimesh për të rinjtë, 50% e përdoruesve janë 18-25 vjeç. Kështu që, mos u zhgënjeni kur nuk mund të gjeni një takim në TInder. Ndoshta ju jeni thjesht shumë i pjekur për këtë turmë dhe është koha që ju të kaloni në platforma të tjera.


TË NGJASHME