HomePolitikë

Arta Marku takim me kreun e gjykatës së lartë

Kryeprokurorja e Përgjithshme Arta Marku pasditen e sotme ka zhvilluar një takim me kreun e Gjykatës së Lartë Xhezair Zaganjori.

Takimi është kryer në ambientet e Prokurorisë së Përgjithshme. ‘Prokuroria do kontribuojë për dhënien e drejtësisë dhe do standartizohen praktikat e hetimit’- është shprehur Prokurorja Arta Marku sipas Report TV.

Ky takim vjen pas lëvizjeve që bëri Marku në rradhët e prokurorëve, por edhe në kushtet ku kemi hyrë ne janar, dhe pritet arrestimi i “peshqve të mëdhenj”.


TË NGJASHME