HomeShowbiz

Atdheu i nxjerr të palarat! Sara ka puthur Rinianin në prapaskenë

Dita e djeshme ka qenë me plot surpriza në “Përputhen”, përveç incidentit me mesazhin kërcënues ndaj Atdheut, në studio është zbuluar dhe një ngjarje e ndodhur në prapaskenë.

Atdheu tha se Sara dhe Riniani janë puthur në prapaskenë, por të dy ata thonë se kjo ka qenë aksidentale.

Sara: Ishte shkarazi, pa dashje!

Riniani: Unë nuk jam puthur me Sarën. Unë u ndërrova dhe dola dhe kur po përshëndeteshim, fraksion sekondi më puthi kështu baby kiss, dhe i thash avash moj vajzë.

Atdheu: Rinian gabimi ka qenë te ti!

Riniani: O Jasmina fol moj ti se ishe aty, se po na bëjnë sikur çfarë ka ndodhur.


TË NGJASHME