HomeLifestyle

Atlete më të bukura me porosi që keni parë ndonjëherë

Atletet me porosi nuk janë një temë e njohur e bisedave në vitin 2020, por kur vishni një palë që i keni përshtatur vetë, me siguri nuk janë njësoj si ato që i blini.

Me të gjitha mënyrat unike për të ndryshuar modelin e këpucëve tuaja, njerëzit kanë vite që vijnë me ide të mahnitshme. Shumë prej tyre i ndanë ato krijime të zbukuruara në internet për të marrë ato vota, pëlqime dhe komente. Një nga burimet e tilla të frymëzimit për këpucë atlete krijuese janë doganorët.co llogari në Instagram.

Mijëra përdorues dërgojnë çdo ditë modelet e tyre të atleteve të personalizuara në mënyrë që të vihen re, dhe ndoshta edhe i shesin. Ose ndoshta ata thjesht pëlqejnë ndarjen e krijimtarisë së tyre me të tjerët, duke e shtyrë atë zarf me secilin model të ri.

Për të qenë i sinqertë, nuk dimë çfarë të themi tjetër, përveçse le t’i hedhim një vështrim disa prej atleteve më të mira me porosi të bëra nga artistë tepër të talentuar!

1. Familja më e famshme amerikane në të gjithë botën – Simpsons. Homeri, si zakonisht, duke u përpjekur për të marrë atë donut të shijshëm.

 The Coolest Custom Sneakers You’ve Ever Seen! | Brain Berries

2. Hero George Floyd. Vazhdoni të luftoni për atë që është e drejtë!

 The Coolest Custom Sneakers You’ve Ever Seen! #2 | Brain Berries

3. Një “dizanj ulërim” e Netflix.

 The Coolest Custom Sneakers You’ve Ever Seen! #3 | Brain Berries

4. Atlete të stilit “komikë” me siguri do të jenë një dizenj i mrekullueshëm.

 The Coolest Custom Sneakers You’ve Ever Seen! #4 | Brain Berries

5. Mo- Morty. Kemi udhëtuar me sukses në një dimension ku të gjithë veshin atlete të bëra me porosi me Mo- Morty, në anë!

 The Coolest Custom Sneakers You’ve Ever Seen! #5 | Brain Berries

6. Kush do të jetë në krye këtë herë, Goku apo Vegeta? Këpucët Super Saiyan duken kaq bukur.

 The Coolest Custom Sneakers You’ve Ever Seen! #6 | Brain Berries

7. Një dizajn i pastër dhe i paharrueshëm: është pikërisht Pikachu me “shkëndijë rrufe”!

 The Coolest Custom Sneakers You’ve Ever Seen! #7 | Brain Berries

8. Po, këto atlete janë drejt zjarrit! Kjo duhet të jetë ose shkëlqim në errësirë ose bojë reflektuese për t’i bërë këpucët të reflektojnë natën.

 The Coolest Custom Sneakers You’ve Ever Seen! #9 | Brain Berries

9. Do të gënjenim nëse do të thonim që ky dizajn “Tom dhe Jerry” nuk do të “guduliste dëshirën” tonë për ti pasur një palë të tilla.

 The Coolest Custom Sneakers You’ve Ever Seen! #10 | Brain Berries

10. Dhe së fundmi Spongebob dhe Patrick

 The Coolest Custom Sneakers You’ve Ever Seen! #11 | Brain Berries


TË NGJASHME