HomeShowbiz

Atletet e Michael Jordan shiten për 560,000 dollarë

Sendet dhe veshjet që janë përdorur nga ikona të muzikës apo sportit të cilët nuk jetojnë më, shiten për çmime marramendëse.

Atletet që basketbollisti i njohur Michael Jordan ka veshur në vitin 1985 janë shitur për një çmim tre herë më të lartë se ai original në ankand.
Ishin dhjetë persona që luftuan për të pasur atletet Nike Air Jordan 1 të legjendës së basketbollit.

Lufta u mbyll me çmimin $560,000, u mor vesh nga shtëpia e ankandit në një deklaratë për shtyp.
Personat që luftuan për to besohen të jenë nga 6 shtete të ndryshme, nga 4 kontinente të botës.


TË NGJASHME