HomeModa

Atletet më ‘cool’ të momentit për vajzat që urrejnë takat

Prej disa sezonesh tashmë, atletet duket se po përjetojnë periudhën e tyre të artë. Bota e modës duket se i ka lënë në harresë për pak kohë takat e larta dhe ka vënë komoditetin në fokus, gjë që është një bekim për këdo që nuk e sheh veten mbi taka.

Por ajo që e bën akoma më fantastik këtë fenomen të modës, është fakti që atletet nuk janë privilegj vetëm i veshjeve sportive. Ato tashmë mund t’i vishni me çfarëdo duke filluar nga xhinset, kostumet e deri tek fustanet klasike.

Immagine correlata
Immagine correlata
Immagine correlata
Risultati immagini per atletet me in te momentit
Immagine correlata
Risultati immagini per atletet me in te momentit

TË NGJASHME