HomeShowbiz

Aurela Gaçe bën një dedikim unik

Aurela Gaçe është aktive në rrjete sociale, sidomos atë Instagram.

Këngëtarja Aurela Gaçe, në llogarinë e saj, në Instagram publikon shpesh foto e video nga performancat e saj të magjishme, por shumë pak nga jeta që bën jashtë muzikës.

Së fundmi, si rrallë herë ka publikuar foto të fëmijëve, dhe pranë saj i ka shkruar edhe disa fjalë emocionuese.

‘’E gjithë pasuria ime në një foto. E bekuar’’, ka shkruar ajo pranë postimit.


TË NGJASHME