HomeShowbiz

Ava Max do të këndojë kolonën zanore të Scooby Doo

Ava Max është duke punuar për këngën e saj të re, e cila do të jetë kolonë zanore për një film të animuar, mjaft të njohur.

Bëhet fjalë për filmin e ri “Scoob”, i cili vjen si një ripërpunim i veçantë i personazhit të famshëm “Scooby Doo”. Për kolonat zanore të këtij albumi janë përgatitur rreth 12 këngë, të cilat janë përfshirë në një album, njërën prej të cilave e interpreton artistja shqiptare.

“On Me” titullohet kolona zanore të cilën do ta këndojë Ava Max, në bashkëpunim me Thomas Rhett dhe Kane Brown dhe do të publikohet më 15 maj.


TË NGJASHME