HomeSport

Babai përballon kafshën me vajzën në krahë gjatë festës me demat në rrugë

Portugalia po ka bërë tolerim në disa rregulla lidhur me festat me dema, ku kafshët dhe toreadorët kanë dalë në rrugë.

Në pritje të ligjeve të reja, festat popullore vijojnë të përhapen gjerësisht, ku prindër me fëmijë sfidojnë demat që vrapojnë rrugëve.

Burri që shikoni mban të bijën në dorë, ndërkohë që argëtohet duke përballur demin, i cili është i lidhur me një litar dhe jo totalisht i lirë.

Një argëtim i rrezikshëm dhe një traditë që mund të rezultojë fatale prej pakujdesisë më të vogël/noa.al


TË NGJASHME